Despre Noi

Aplicația web, Agrodata.md, este primul serviciu de licitații online din domeniul agro-industrial. Platforma agrodata.md, oferă posibilitatea producătorilor de a-și expune producția la licitație în scopul obținerii în timp util un preț avantajos dar și totodată cumpărătorilor, exportatorilor și altor jucători din domeniu de a participa în timp real la achiziționarea unui produs agricol expus la licitație.

Utilizatorul serviciului agrodata.md profită din plin de următoarele funcții:

  • Crearea unei licitații de vînzare a producției sale în scopul obținerii celui mai mare preț.
  • Crearea unei licitații de cumpărare a unor produse (inputuri agricole, semințe, transport, asigurări sau oferte de credite etc.) la cel mai mic preț.
  • Barometrul pulsului pieței arată direcția pieței pentru diferite bunuri, astfel încât să puteți naviga imediat în direcția oportunităților pieței. Barometrul este creat printr-o metodologie unică și exclude factorul subiectiv în calcularea direcției pieței.

Vă rugăm să vă înregistrați folosind formularul furnizat pentru a profita de serviciile primului portal-agro de licitații din Republica Moldova. La înregistrare, veți putea profita de 400 lei/mdl pe contul personal.

Fii cel mai activ de pe piață!