Frequently Asked Questions

1. Pentru primul pas Faceți clic pe Avatar. 2. La al doilea pas Faceți clic pentru a vă înscrie. 3. La al treilea pas selectați tipul de cont Persoană fizică sau Companie. 4. La al patrulea pas completați câmpurile. 5. La al cincilea pas, acceptați termenii și condițiile. 6. La al șaselea pas, faceți clic pe butonul Sing UP. Dacă faceți toți pașii corect, acum vă creați cu succes contul, dar acum este necesar să îl confirmați. 7. La pasul al șaptelea Cântați-vă în noul cont și faceți clic pe Avatar pentru a intra în cabinetul personal. 8. La pasul al optulea încărcați documentele necesare pentru a vă confirma contul. 9. Așteptați răspunsul Administrației despre confirmarea dvs.

1. La primul pas intră în cabinetul tău personal. 2. La al doilea pas alegeți Creare licitație. Acum sunteți pe pagina pentru a crea o licitație. 3. La al patrulea pas selectați și completați toate câmpurile. 4. La al cincilea pas faceți clic pe butonul Publicare dacă toate câmpurile au fost completate corect, licitația va fi publicată.

„Pentru a participa la licitație trebuie să vă asigurați că aveți bani în sold, deoarece pentru orice participare la licitație costă 20 MDL. Banii vor fi preluați automat cu prima licitație”. Alegeți licitația dorită și accesați-o. În primul rând citiți detalii și informații despre licitația aleasă. Pentru a vedea ofertele altor utilizatori pentru licitația aleasă, faceți clic pe butonul „Istoricul licitațiilor”. Pentru a plasa o ofertă pentru licitația aleasă, faceți clic pe butonul „Place oferta”. În fereastra „Plasați oferta” puteți plasa oferta dvs. în funcție de regula la această licitație, adesea o ofertă mai bună și faceți clic pe „Aplicați”. Aici există și posibilitatea de a cumpăra instantaneu o licitație cu butonul „Cumpărați-o acum” după ce faceți clic pe acest buton trebuie să acceptați termenii și condițiile într-o fereastră nouă, iar după acceptare veți cumpăra instantaneu licitația.

După câștigarea unei licitații pe e-mailul dvs. va fi trimisă o confirmare cu detalii despre licitație și vânzător. După citirea e-mailului de confirmare, este necesar pentru a vă valida câștigul. Pentru a vă valida câștigul introduceți în cabinetul personal un acces Achizițiile mele. (Pe această pagină puteți vedea toate licitațiile ce câștigați și aveți nevoie de confirmare.) Faceți clic pe butonul albastru Gata pentru a accesa pagina pentru validare. Derulați în jos și găsiți butonul. Validați licitația. Faceți clic pe el pentru a valida câștigul.